Akupunktur

  • Sportsakupunktur

  • Endofiner

  • Muskelafstressende

  • Smertestillende

  • Anti-inflammatorisk

  • 20 og 30 min.

Sportsterapeuten er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker selvom man ikke dyrker idræt.
Priser:
1. aftale kr. 300,-
herefter priser fra kr. 250.
Tider:
20 og 30 min.
Se Priser
Rabatter:
Klippekort
SE RABATTER

Sportsterapeuten benytter sig af en akupunkturform, som også kaldes for sportsakuptunktur, triggerpunktsakupunkttur eller muskulær akupunktur.

Sportsakupunktur bruges til muskulære problematikker i bevægeapparatet.

Muskulær sportsakupunktur har en markant smertestillende effekt ved at få musklerne til at slappe af og fremskynder kroppens egen helingsproces ved inflammationer (betændelse). Ligeledes stimuleres kroppens endofiner, som er kroppens eget redskab til at reducere smerter.

Ved sportsakupunktur aktiverer man kroppens egne hormoner:
– Endofiner, et smertestillende hormon.
– Kortisol og Kortison (binyrebarkhormon) – der modvirker betændelsestilstande

Kroppens hormoner frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Derfor er sportakupunktur en meget effektivt behandlingsform, som kan bruges til de fleste muskulære smerter- og inflammationer.

1. aftale vil tage 40 min, hvor vi også bruger lidt tid sammen, for at få et helhedsindtryk. Det anbefales, derefter at få yderligere 4 behandlinger, med 2-3 dages mellemrum, for at opnå det bedste resultat.

Sportsakupunktur bruges i den professionelle sportsverden af sportsterapeuter of fysioterapeuter.

God for:
Idrætsproblematikker ved overbelastning af muskler/sener og akutte skader som løberknæ, springerknæ, golfalbue, tennisalbue, achillesseneinflammation, skinnebensinflamation m.m.
Hverdagsproblematikker og muskulære overbelastninger som ondt i ryggen, spændte skuldre og nakke, lændeproblemer m.m.

Book en tid!