RecoveryBoots

Priser:
Intro, 30 min. = GRATIS
20 min = kr.   100,-
30 min = kr.   125,-
Det er ikke tilladt at bruge RecoveryBoots ved:
– Thrombose / blodprop
– Infektiøse hudsygdomme/sår
– Akutte blødninger i ben
– Blødersygdomme
– Inden 12 timer efter afsluttet dialysebehandling
– Ved graviditet

RecoveryBoots er et rigtig godt system til passiv restitution efter træning, events, kamp, stævne mv., rettet mod muskelstræthed og ømhed i kroppen. Den kan selvfølgelig ikke gøre en dygtig massør eller fysioterapeut arbejdsløs, men den kan gøre et godt arbejde som vedligeholdende.

RecoveryBoots svarer til aktiv restitution, men uden at tilfører belastning på muskulatur, sener og led, samtidig undgår du at skabe nye affaldsstoffer som følge af aktiv muskelarbejde. En støvle, der går helt ned om foden, og giver et sekventiel tryk nedefra og op, således at blodcirkulationen optimeres.

De virker ved at presse det venøse væske tilbage ved kompression, hvorved blodgennemstrømningen øges omkring muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning, medfører en ny mængde ilt og næringsstoffer til genopbygning af skadet væv, forsaget af din aktivitet.

Den mængde blod der flyttes ved 20 min behandling, er tilsvarende mængde du vil flytte ved mellem 12 og 48 timers passiv restitution

RecoverBoot hjælper med:

  • Accelererer kroppens evne til at re-absobere de elementer, der forårsager ømhed og træthed
  • Fjerne effektivt affaldsstofferne hurtigere end traditionelle måder at restituere på
  • Effektivt og naturligt alternativ til passiv restitution
  • Øger blodgennemstrømningen under brug
  • Øger lymfedrænage for at reducere ødemer (hævelser)
  • Øger venetilbageløbet

RecoveryBoots er blevet de professionelles mulighed for hurtigere restitution som hjemmebehandling. Det har været brugt i den professionelle cykelverden i flere år. bl.a. Michael Valgren viste under Tour de France hvordan han brugte RecoveryBoots. Flere sportsgrene og idrætsudøvere har taget dette restitutions redskab til sig.

Book en tid!

Kom og få 20 min. gratis INTRO med RecoveryBoots, hvor sportsterapeuten vil vise hvordan de fungere, og du kan på egen krop prøve dem.

Efter Intro, kan du ved selvbetjening selv booke tid til RecoveryBoots, du sætter dig i vores lounge, hvor du gratis kan nye en kop kaffe og/eller en vand. Du kan enten sidde og læse lidt, eller se TV med evt. sport eller forskellige serier.

I vores nye Lounge er alle velkomne til at sidde og hygge, du kan derfor også møde nye mennesker og få en go sludder.