Laserterapi

 • Skadesterapi

 • Overbelastningsskader

 • Akutte skader

 • Smertestillende

 • Antiinflammatorisk

 • 20, 30, 40 og 50 min.

Sportsterapeutens behandlinger er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden. Men kan direkte overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker, også selvom man ikke dyrker idræt.
Priser:
1. aftale kr. 550,-
herefter priser fra kr. 350,-
 Tider:
20, 30, 40 og 50 min.
Se Priser
Skadeterapi-pakkerne er for at give dig et overblik over den samlede økonomi, så der ikke er nogle uforudsete udgifter.
Skadeterapi-pakker:
1. aft. + 2 x behandlinger, 10% rabat
1. aft. + 4 x behandlinger, 15% rabat
1. aft. + 9 x behandlinger, 20% rabat
Ved køb af en pakke får du også rabat på 1. aftale.
Eks.: 1. aftale 40 min + 4×20 min. = kr. 1.755,-
Se Rabatter
Tommelfingerregel
Akut. 0-14 dage, ca. 3 behandlinger
Sub-akut, op til 3md., ca. 5 behandlinger
Kronisk, over 3 md., ca. 10 behandlinger
Vigtigt:
Sportsterapeuten stiller ikke diagnoser. For diagnose, kontakt venligst læge eller fysioterapeut.

Effektiv behandling ved akutte og subakutte skader som fibersprængninger, forstrækninger, forvridninger, operationer m.m.

Hos Sportsterapeuten benyttes der LightForce FX, en terapeutisk High Power Laserbehandling, som er en yderst effektiv behandlingsmetode, der resulterer i en hurtigere og mere effektiv behandling.

En laserbehandling reducerer smerter og inflammation af skadet væv og bevægeapparat (sener, muskler, knogler og ligamenter).

En high power laser kan behandle effektivt og komme endnu dybere, hvilket betyder, at du hurtigere vil kunne mærke en bedring og dermed spare behandlingstid.

Laseren fremskynder kroppens egen naturlige helingsproces ved en øget blodgennemstrømning og metabolisme. Den forbedrer lokale ernæringsforhold og optimere kommunikationen mellem cellerne. Skadet væv regenererer og heler derved hurtigere.

Med denne innovative metode kan patologiske forandringer af muskler, sener, ligamenter og det skeletale område systematisk behandles, og allerede efter et par behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden og opleve en markant smertereduktion.

Behandlingen forbedrer bevægeligheden og muliggør en mere hurtigere og effektiv genoptræning af skaden.

Laserterapi indgår i behandlingen Skadeterapi, hvor 1. aftale vil tage 40 min, så vi også bruger lidt tid sammen, for at få et helhedsindtryk af skadesproblematikken. Efter endt behandling aftaler vi sammen det videre forløb og hvilken behandlings-tid og hvilke behandlingsværktøjer der passer til netop dig og din skadesproblematik.

Der findes ingen hurtig kur, og antallet af behandlinger vil variere efter den enkelte skade og dens omfang. Du skal være indstillet på, at du skal gennem et behandlingsforløb før det ses/mærkes og der opnås det bedste resultat.

Hvilke skader kan behandles?

 • Fibersprængninger
 • Forstrækninger
 • Forvridninger
 • Overbelastningsskader i muskler og sener
 • Akutte og subakutte skader i sene- og muskelvæv
 • Irritationstilstande i overfladisk beliggende slimsække
 • Triggerpunktbehandling

Effektiv behandling mod akutte og subakutte tilstande der øger cellernes regenerering.

God for:
Idrætsproblematikker ved overbelastning af muskler/sener og skader som løberknæ, springerknæ, golfalbue, tennisalbue, achillesseneinflammation, skinnebensinflamation, hælspore, akilessene, svangsene, rotator-cuff irritation m.m.
Hverdagsproblematikker ved overbelastning af muskler/sener og skader som ondt i skulderen, frossen skulder, musealbue, lændeproblemer m.m.

Book en tid!

Hvordan udføres Laserbehandlingen?

Terapeuten lokaliserer, undersøger og evaluerer det beskadigede område, og vil herefter gennemgå behandlingen med dig.

High Power Laseren sender laserlys via et applikationshoved, der er tilpasset diagnosens type og omfang, og området vil opvarmes via energien fra laserlyset.

Vær opmærksom på, at hvis det skadet området er dækket af en tatovering, så vil der blive genereret varmere effekt, som gør at effekten nedsættes og øger behandlingstiden.

Dette er en non-invasiv process uden bivirkninger.

Hvordan virker laserbehandlingen ?

Terapeutisk high power laserbehandling genererer en reaktion i det skadede væv/område via en proces, der klinisk kaldes photobiomodulation.

Processen stimulerer vævets egen regenereringsproces på celleniveau.

Der benyttes professionel udstyr leveret af Secma Medical, som der samarbejdes med til udvikling af nye protokoller for behandlinger.