Kinesiologi-Tapening

  • Skadeterapi

  • Øget blodgennemstrømning

  • Muskelafstressende

  • Smertestillende

  • Anti-inflammatorisk

  • Lymfedrænage

Sportsterapeuten er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker selvom man ikke dyrker idræt.
Priser:
10 min, 1 problematik = kr. 50,-
20 min, 2 problematikker = kr. 75,-
30 min, 2 problematik = kr. 100,-
+ 5 kr. pr. stykke
Kinesiologi-tapening kan også indgå som en del af behandlingen i “Skadeterapi”.
Læs mere om Skadeterapi

Kinesiologi-Tape

…og kaldet for “Trylle-Tape”.

Kinesiologitapen er ikke en ny opfindelse, men blev udviklet af Dr. Kenzo Kase, en japansk kiropraktor, for snart 30 år siden.

Tapen fungerer ved at løfte huden en smule, ved at den elastiske tape påsættes over det smertefulde område. Da kroppens smertesensorer sidder mellem 1. og 2. hudlag giver det plads til en bedre blodgennemstrømning til det skadede område.

Dette kaldes også en neuro-muskulær respons, som afslapper vævet og skaber en bedre kommunikation mellem muskler og nerver. Tapen giver desuden støtte og afstresning til muskler og led i det skadede område uden en stor støtteforbinding.

Teorien bag tapen er baseret på kroppens egen naturlige helings-proces. Ideen er at give musklerne maksimal bevægelse og få kroppen til at helbrede sig selv.

Sportsterapeuten benytter KT-Tape, som vi syntes er den bedste på markedet pt. Der bruges PRO-tape, som er syntetisk og derved vand- og svedafvisende, og derfor ikke holder fugten efter træning og badet. Den har et bedre “træk”, og den holder også en til to dage mere end andre Kinesiologi-tape af bomuld.

God for:
Idræts- og hverdagsproblematikker ved overbelastning af muskler/sener, løberknæ, springerknæ, golfalbue, tennisalbue, achillesseneinflammation, skinnebensinflamation m.m.

Book en tid!