Sportskropskolen er under ledelse af Jesper Knudsen, og som også selv er underviser og som sin har sin erfaring direkte fra at have arbejdet med professionelle sportsfolk som bl.a. Soigneur for Pro cykelholdet TINKOFF/SAXO BANK, Sportsmassør for KIF KOLDING KØBENHAVN, sportsmassør og behandler til VM i cykling med landsholdet i landevejscykling, Copenhagen Marathon og Copenhagen Challenge Ironman.

Gennemførte events

– XTerra Danmark (Tisvilde), Triatlon, 1500 m svøm, 30 km MTB, 10 km trailløb
– XTerra Møns Klint, Duathlon, 497 trappetrin, 10 km MTB, 5 km trailløb
– Cycling Planet, 85 km motionsløb
– 1/2 Marathon, 21 km
– Eremitageløb, 13 km
– Div. 5 og 10 km løb.

2018

Kommer til at stå i MTB’ens tegn, med målet om at deltage i Cape Epic MTB Etapeløb i Sydafrika 2020.

Jeg hedder Jakob Lindahl og er eksamineret Massør/Sportsmassør og Sportsterapeut ved Sportskropskolen i København, som har sporten som omdrejningspunkt i undervisningen i fysiologien, anatomien og i massagen/behandlingen.

Jeg er 49 år, bor i Søborg lidt nord for København. Jeg har altid selv været aktiv og være nysgerrig i sportens verden, og har selv bl.a. dyrket fodbold, håndbold, tennis, kano og kajak, atletik, gymnastik, udspring, amerikansk fodbold, capoeira, crossfit, løb… og ikke mindst brugt rigtig mange timer i fitnesscenter gennem tiden.

Jeg ved hvor meget kropsbehandlinger, ernæring, restitution og den rette motivation betyder, og ikke mindst, hvor vigtigt det er at “lytte” til sin krop og de signaler den udsender.

Min egen personlige mission er, at vedligholde min krop og leve en sund livsstil (uden at det skal være fanatisk). Med en god planlægning og med tålmodig, træne mig op til at gennemføre en fuld triathlon en dag.

Det er i dag først når skaden ER sket, at man tager handling, og så er det desværre lægen/fysioterapeuten som behandler, og den hedder hvile og genoptræning frem for man øger sin ydeevne og bliver stærkere.

Regelmæssig sportsmassage  vil nedsætte risikoen for skader,  du holder din muskulatur sund og stærk, får større ydeevne, mere energi og øget velvære i hverdagen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Bedste hilsner,

Jakob Lindahl
Sportsterapeuten

Profil opdateret 1.1.2018

Samarbejder bl.a. med:

Gentofte Volley Liga Herrer
Pokal og DM 2016
Gentofte Volley 1. div. damer
Dansk Volleyball Forbund
A-Herre Landsholdet
Ung SommerCamp
Herlev Hornets Ishockey
U13 og U 15 (projekt FRISK)
Herlev Svøm
Elite (Projekt FRISK)
Tina Tennr Nørgaard
DM 2017
EM Bronze 2016
Jonas Kjær Leed
Norseman Xtreme Triathlon
…med flere

Events:

iFORM
– Hjerteløb
– Kvindeløb
– KvindeTRI
Femina
– Kvindeløb
– KvindeTRI
Cycling Planet
TrædTIL mod Cancer
Spinning4Cancer
TV2 Landsindsamling
Spin for Lungerne
…med flere

Visionen er, at jeg kan hjælpe andre med at få deres krop i balance, fra man er stresset eller har et hårdt fysisk job, til atleter som har brug for at få afspændt sine muskler, samt forebygge og behandle skader og skavanker sket under træning og stævner.