Shockwave

 • Skadeterapi

 • Overbelastningsskader

 • Muskelafstressende

 • Smertestillende

 • Anti-inflammatorisk

 • 20, 30, 40 og 50 min.

Sportsterapeuten er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker selvom man ikke dyrker idræt.
Priser:
1. aftale kr. 550,-
herefter priser fra kr. 350,-
 Tider:
20, 30, 40 og 50 min.
Se Priser
Skadeterapi-pakkerne er for at give dit et overblik over den samlede økonomi, så der ikke er nogle uforudsete udgifter.
Skadeterapi-pakker:
1. aft. + 2 x behandlinger, 10% rabat
1. aft. + 4 x behandlinger, 15% rabat
1. aft. + 9 x behandlinger, 20% rabat
Se Rabatter
Tommelfingerregel
Akut. 0-14 dage, ca. 3 behandlinger
Sub-akut, op til 3 md., ca. 5 behandlinger
Kronisk, over 3 md., ca. 10 behandlinger
Vigtigt:
Sportsterapeuten stiller IKKE diagnose, for diagnose kontakt læge eller fysioterapeut.

Shokbølgebehandling – effektiv behandling mod kroniske tilstande som tennis- og golfalbue, achillessenesmerter, hælspore, springerknæ, skuldersmerter m.m.

Hos sportsterapeuten benyttes der “Radierende trykbølge shockwavebehandling”, som er yderst effektiv behandlingsmetode, hvorved højfrekvente lydbølger påføres et skadet område på kroppen.

Med denne innovative metode kan patologiske forandringer af muskler, sener, ligamenter og det skeletale område systematisk behandles, og allerede efter et par behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden og opleve en markant smertereduktion.

Behandlingen reducerer smertesymptomer, forbedrer bevægeligheden og muliggør en mere effektiv genoptræning af skaden.

Radierende shockwave indgår i behandlingen “Skadeterapi“, hvor 1. aftale vil tage 40 min, hvor vi også bruger lidt tid sammen, for at få et helhedsindtryk.

Der findes ingen ”hurtig kur”, og du skal være indstillet på, at du skal gennem et behandlingsforløb før der ses/mærkes og der opnås det bedste resultat.
– Ved en skade over en uge og under 3 måneder, i den subakutte fase, anbefales der 5 behandlinger, med 1-2 behandlinger pr. uge.
– Ved en skade over 3 måneder, i den kroniske fase, anbefales der 10 behandlinger, med 1 behandling om ugen.

Hvilke skader kan behandles?

 • Fibersprængninger
 • Overbelastningsskader i sener
 • Overbelastningsskader i muskler
 • Subakutte skader i sene- og muskelvæv
 • Irritationstilstande i overfladisk beliggende slimsække
 • Triggerpunktbehandling
 • Subakutte og kroniske betændelsestilstande i sene- og muskelvæv

Effektiv behandling mod subakutte og kroniske tilstande der gør muskler og/eller leddet mobilt igen.

God for:
Idrætsproblematikker ved overbelastning af muskler/sener og skader som løberknæ, springerknæ, golfalbue, tennisalbue, achillesseneinflammation, skinnebensinflamation m.m.
Hverdagsproblematikker ved overbelastning af muskler/sener og skader som ondt i skulderen, musealbue, lændeproblemer m.m.

Book en tid!

Hvordan udføres shockwavebehandling?

Terapeuten lokaliserer, undersøger og evaluerer det beskadigede område, og vil hereftergennemgå diagnosen med dig. En gelé bliver efterfølgende påført området, så trykbølgerne kan introduceres i det skadede område/væv.

Efter disse forberedelser sendes trykbølgerne mod området via et applikationshoved, der er tilpasset diagnosens type og omfang, og applikationshovedet bevæges cirkulært henover det berørte område.

Dette er en non-invasiv process uden bivirkninger.

Hvordan virker shockwavebehandling?

Shockwave er med til at fremskynde helingsprocessen ved at aktivere kroppens egne restitueringsmekanismer. Det stimulerer metabolismen og forøger blodcirkulationen og optimerer kommunikationen mellem cellerne, samt en forbedret mobilitet af senevævet omkring muskler og sener- skadet væv bliver gradvist regenereret og heler.

Dette er relevant ved bl.a. sårbehandling og behandling af arvæv, samt behandling af skader indenfor muskel-, sener-, ligamentskader og skader i selve bevægeapparatets led.

Der benyttes professionel udstyr af Storz Medical, der er leveret af Secma Medical, som der samarbejdes med til udvikling af nye protokoller for behandlinger.

Shockwave går under navnet RSWT: Radial ShockWave Therapy.