Sportsmassage

  • Dybdegående tryk

  • Forebyggende

  • Hurtigere restitution

  • Øget blodcirkulation

  • Bedre præstationer

  • 20, 30, 40 og 60 min. behandlinger

Sportsterapeuten er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker i hverdagen.
Priser:
Sportsmassage fra kr. 250.
Tider:
20, 30, 40 og 60 min
UNG25: Op til 30% rabat
Priser fra kr. 175.
Se Priser
Rabatter:
Genbookning og Klippekort
Se Rabatter

Sportsmassage er en fysiologisk massage med dybdegående tryk, og er enten behandlende eller forebyggende.

Mange tror fejlagtigt at sportsmassage kun er henvendt til idrætsfolk eller andre sportsudøvere. Sagen er dog en helt anden. Sportsmassage er for alle, der belaster deres muskulatur, sener og led. Uafhængigt af sportsgren, styrketræning, arbejdsbelastning og psykisk belastning. Eller hvis man bare har lyst til en omgang dybdegående massage.

Sportsmassage som behandlende, hjælper mod alle former for muskelspændinger. Uanset om du har spændinger i nakke, skuldre, arme, ryg, lænd, sædemuskler eller ben, så kan sportsmassage være den helt rigtige kur til dig. Sportsmassage hjælper mod myoser, infiltrationer og inflammation ved at øge blodgennemstrømningen og tilføre ilt og næringsstoffer til musklerne, samn til at skille sig af med affaldsstofferne. Med sportsmassage bliver restitutionstiden forkortet markant – til stor glæde for den der ligger på massagebriksen.

Til sportsmassage benyttes også: Triggerpunkter.

God for:
Behandlende idræts-og hverdagsrelaterede spændinger i lænd, skulder, nakke, lænd, lægge, spændingshovedpine mv.
Forebyggende del- eller helkropsmassage med dybdegående tryk.

Book en tid!

Forbyggende behandlinger

Det er rent empirisk dokumenteret – gennem flere internationale undersøgelser – at idrætsudøvere der får sportsmassage, har langt færre muskelspændinger og muskelømhed sammenlignet med idrætsudøvere, der ikke får sportsmassage. Som idrætsudøver vil man gerne præstere på højeste niveau – hver gang. Derfor ser man ofte fodboldspillere får massage før, under og efter deres kampe, så de 100 % er klar på de fysiske strabadser. Hvem har f.eks. ikke set en Champions League finale – der er gået i overtid – hvor massører fra begge mandskaber arbejder på højtryk for at sikre, at spillerne stadig kan holde til de ekstra 2*15 minutter der venter? Her kan massagen nemlig betyde, om man lige løber den ekstra meter, som kan udmønte sig i en scoring.

Regelmæssig sportsmassage  vil nedsætte risikoen for skader,  du holder din muskulatur sund og stærk, får større ydeevne, mere energi og øget velvære i hverdagen.

For cykelryttere – eksempelvis dem der cykler Tour de France eller andre store Grand Tours løb – kan sportsmassagen være det, der afgør om man får kramper på vej op ad Mont Ventoux, eller om man kan stå distancen. Alt i alt medvirker sportsmassage til, at du kan yde det optimale ved diverse sportsaktiviteter.

Du kan med fordel tage kontakt til mig, hvis du er sportsudøver, amatør som elite, single eller hold. Jeg laver også sponsoraftaler.

Af andre services, så kommer jeg ud til events, klubber og idrætsforeninger, både som massør, men også med foredrag om sportsmassage i forhold til ens idræt og restitution.

Kontakt os for yderligere info.

Samarbejder med