Sportsmassør for Herre A-landsholdet Volleyball og Gentofte Volley Liga Herre

Som sportsmassør for Herre A-landsholdet i volleyball og Gentofte Liga Herrer, er jeg sammen med træner-staben med til at alle spillere kan være med til træning og kamp.

Min primære opgave er at være til rådighed for spillerne når de mærker, at de kan være spændt i forskellige muskelgrupper eller føler sig låst i kroppen og derved ikke kan yde optimalt

Jeg behandler primært med massage, akupunktur og kinesiotape til at forebygge og behandle skader.

Sæsonen 2015/2016 hvor jeg tiltrådte har været den første sæson i Gentofte Volley Liga Herrer’s historie, hvor der ikke har været en spiller væk fra truppen med en langtidsskade.

De havde til den sidste og vigtigste kamp, finalen om Danmarksmesterskabet alle mand klar til kamp… og det blev en tæt kamp i 5 sæt, og skulle ud i et “golden set”, hvor Gentofte vandt og blev dansk mestre for andet år i træk… så næste sæson skal de spille i Champions League, hvilket er første gang et dansk hold deltager i.

Udtalelser fra spillertruppen:

Casper Munk Christiansen
Jeg kan kun anbefale Jakob. Han er meget kompetent og har hjulpet mig med at holde min krop i topform til at dyrke sport på absolut elite niveau

Sebastian Mikelsons
Efter halvandet år med skader har Jakob holdt mig helt skadesfri i hele denne sæson, så jeg har kunnet dyrke volleyball på eliteniveau med 4-5 træninger om ugen + kampe i weekenden. Kan varmt anbefales!!

Casper Olesen
Kan klart anbefales!
Det er en fornøjelse at have dig med på holdet Jacob! Tak for god massage og dejligt humør.

Har du lyst til at prøve en 25 min. sportsterapi eller 55 min sportsmassage, så kan du Booke en tid her

Læs mere om Sportsterapi
Læs mere om Sportsmassage